OZNAM: Kam pôjdeme?

Ahojte,

konečne sme tu s veľkým oznamom, v ktorom Vám zodpovieme na Vaše otázky, ktoré Ste nám adresovali do emailu.

V prvom rade, chcem v jednoduchosti vysvetliť situáciu – naše fialové úložisko končí.

Keďže to bola naša „základňa“ je pochopiteľné, že sme si museli čo najrýchlejšie nájsť vhodnú náhradu. Subscene a iné stránky, kde sa čisto nahrávajú iba titulky vo formátoch srt a pod. neprichádzali do úvahy, pretože v minulosti sa nám to vypomstilo a to formou kradnutia a znehodnotenia našich titulkov – preto sme prešli na hardsuby. Aj keď nové európske nariadenie je skutočne kruté, snažili sme sa nájsť vhodnú alternatívu, aby Ste neprišli o vaše príjemné noci so seriálmi a filmami a aby sme my neprišli o našu záľubu. Preto sme sa rozhodli prejsť na novú stránku s názvom – Dropbox.

Keďže úložisko oznámilo svoj koniec dosť neskoro, je pochopiteľné, že sme nestihli dať na túto platformu úplne všetko, ale skutočne sme pracovali hodiny a celú noc, aby sme Vám poskytli čo najviac materiálu na sledovanie. Týmto posielam obrovskú vďaku Susannah a jej super internetu, lebo skoro všetko nahrala ona sama a ja som išla ako povedala Susannah, „ako v lete na saniach“. No, po hodinách sedenia nad PC Vám prinášame 70 seriálov a 46 filmov. Zvyšok, ktorý ešte nie je na Dropboxe určite príde, ale musíte počkať, pretože niektoré projekty nemajú hardsuby a aj to chvíľu trvá. Filmy, ktoré majú nad 2GB sa Vám pokúsime nahrať na MEGA a dúfame, že to vydrží.

Nasledujúce dni ešte môžete očakávať spomalenie čo sa týka prekladania/časovania/korektúry, pretože sa snažíme spojazdniť Dropbox a MEGA na 100%.  

A teraz zopár slov od Susannah, ktorá dostáva plaketu za nahrávanie vesmírnou rýchlosťou!

Ahojte,

ako ste si už stihli všimnúť náš vždy verný fialový kamoš sa rozhodol pobrať na odpočinok (nútený) a tak sme si museli obhliadnuť iné možnosti. A bolo ich o dosť menej, než by ste čakali! No nakoniec sme po takmer hodinovej diskusii dospeli k záveru a zvolili si náhradníka (snáď s nami ostane roky a nepoberie sa do nejakej krabice zabudnutia ako fialový kamoško).

Určite vás všetkých najviac zaujíma to, nakoľko naše rozhodnutie ovplyvní chod stránky. No ak to pôjde podľa našich predstáv tak veci ostanú pri starom. Teda až na fakt, že sa po kliknutí na link ocitnete v novom svete. Veľkým plusom je, že sa nemusíte nikam prihlasovať, nič si kupovať ani podobné veci. Proste si stiahnete (poprípade vybehla aj možnosť priameho sledovania), čo chcete a užívate si život. Akékoľvek návrhy na zakúpenie balíčkov môžete ignorovať ALEBO si nejaký zakúpiť a využívať ho ako sklad na preklady. Super, že? Rozhodnutie je len a len na vás.

P.S.: nezabudni sa pred spaním všetci modliť, aby nám aj tento server neodišiel do večných lovísk, lebo v takom prípade ďalšie riešenia navrhujete vy…

20 komentárov k “OZNAM: Kam pôjdeme?”

  1. Moc děkuji, jste úžasné že jste to v tak krátkém čase stihly vyřešit. Máte můj veliký obdiv a respekt. Ještě jednou děkuji.

  2. Bože naozaj som sa veľmi bála že všetky filmy a seriály zaniknú… veľmi vám ďakujem za záchranu 🖤 je nejaký link ako sa na tie stránky dostať?

    1. Ahoj,

      veci ostali ako boli, a teda pod každým seriálom a filmom je tlačidlo HARDSUB, ktoré ťa prenesie priamo do priečinka s prekladom. Po novom len nebude na fialovom úložišti, ale v krabicovom kamošovi. Prajeme príjemné sledovanie.

      S pozdravom
      Susannah

  3. Dievčatá ja Vám ĎAKUJEM, nielen teda za preklady, ale že ste to nevzdali a hľadali riešenie. A ak Vás bude niekto prudiť, že kedy bude preklad a kedy to bude nahrané a pod., pošlite ho do večných lovíšť pripadne kam slnko nesvieti. Ja mam rada vašu prácu, a keď chcem, tak si kľudne počkám aj rok na konečný výsledok. 🙂 takže veľa zdaru obom

  4. Ahoj , přidávám se k obdivu, nad vašimi super rychlými přestavbami . Děkuji za skvělé překlady, kterých si zde tolik ceníme a za vaši ochotu se s námi o ně podělit. Klára

  5. JSTE PROSTĚ ÚŽASNÉ!!!
    Máte můj velký obdiv a poděkování, opravdu jsem se bála, co bude s Vaší stránkou a s překlady bez možnosti stahování. Měli by jste vidět ten balvan, co mi spadl ze srdce, že se Vám podařilo tento nucený odchod vyřešit. Děkuji, za překlady, děkuji za Vaše nasazení a ochotu, prostě moc DĚKUJI

  6. Moc moc díky oběma. Jste úžasné že jste to za tak krátkou dobu dali. 👍👏👏👏👏👏👏 Monika

  7. Zdravím děvčata moc děkuji za krásnou zprávu, kterou jste mě potěšili. 🙂 Přeji nadále hodně štěstí, smekám před Vaší prací a tleskám. Jste úžasné a moc se na Vaši práci těším. 🙂

  8. Holky jste super 👍moc moc děkuji za vše co pro nás děláte a za váš čas který u toho musíte strávit času 😊 Děkuji moc

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *