Dokončený preklad: Choco Milk Shake

Ahojte,

tentokrát sme tu s kórejskou jednohubkou, ktorá je určená hlavne pre milovníkov mačičiek….a aj psov, no aby sa nepovedalo…

Je to krátke, rozkošné, dobre hrané a dojímavé. Čo viac by ste ešte chceli? Príbeh našich maznáčikov ma dostal a musím povedať, že sa s nimi veľmi stotožňujem! O to viac si asi vážim život mojich chlpáčikov a predstavujem si, aké by to bolo, keby aj moje cicky prišli takto k ľudskému životu…Tiež by ma toľko bozkávali ako ja ich?

Anyway, tešíte sa na druhú sériu????????

 

Hahahaha, mysleli ste si, že nemám pre vás a Susannah takéto prekvapenie v ozname? Áno, áno, áno. Skutočne sa bude konať druhá séria a ja sa opäť neviem dočkať!

A teraz zopár veľmi dôležitých slov od mojej mačky domácej – Susannah!


Ahojte,

dnes sme k vám pribehli aj s touto kórejskou jednohubkou. Áno, čítate dobre, kórejskou. Nie, nezanevreli sme na kórejské seriáliky, nemusíte sa obávať. Práve naopak, máme ich pre vás v pláne preložiť ešte dosť! Keďže láska k BL priemyslu každým dňom rastie, priamoúmerne k nej sa zvyšuje aj počet BL seriálov, ktoré rôzne krajiny vyprodukujú (pre porovnanie v roku 2020 sme zaznamenali 5 celosvetovo úspešných kórejských BL, zatiaľ čo v roku 2022 ich počet vzrástol na 18).

A keďže sa na tejto stránke riadime mottom: Kvalita nie kvantita. Jednotlivé BL seriáliky prechádzame a vyberáme tie, ktoré nás zaujali, považujeme ich za kvalitné a stoja za náš aj váš čas, preto nebudeme prekladať každý vydaný seriál. Ktoré teda preložíme? No napríklad krátky, krásny, úsmevný seriál o šibalskej mačičke a psíkovi s najkrajším úsmevom na svete… Áno to by určite išlo.

P.S.: Náš výber je čisto subjektívny, uvedomujeme si, že 100 ľudí 100 chutí a nezhadzujeme žiadne dielo vydané akoukoľvek spoločnosťou. Len sa nechceme a nebudeme podieľať na jeho preklade.

Prajeme Vám príjemné sledovanie

Škaredé Káčatko a Susannah

K hardsubu sa dostanete pomocou tohto odkazu – TU!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *