Dokončený preklad: Peach of Time

Nežartovala som, keď som povedala, že sa po mojej dovolenke vraciame k starému tempu! 

Dnes sme si pre Vás pripravili finále tohto krásneho seriálu, ktorý splnil moje očakávania…vlastne bol ešte lepší, ako moje očakávania. Herci boli prirodzení a žiadne zvláštne momenty nenastali. Romantika vládla môjmu srdcu a do poslednej minúty som sa kochala dejom, ale aj kvalitou produkcie. Úprimne, toho som sa asi najviac bála a nemala som prečo, lebo fakt, všetko bolo super a…nie som jediná, kto chce asi viac, však? Posuďte sami a určite dajte vedieť, či chcete druhú sériu, lebo ja už stojím v rade na ňu!

A teraz zopár slov od rakety Susannah

Ahojte,
 
a je to tu. Ďalší koniec, tentokrát krásnej kórejsko-thajskej BL spolupráce, na ktorú budem spomínať len v dobrom a ešte veľmi dlho. Herecké obsadenie bolo fenomenálne a ak budem mať psíka, pomenujem ho Peach, aby na mňa hádzal rovnako roztomilé, dychberúce okále. Koncept bol nádherne spracovaný a hoc by sa mohlo zdať, že v ňom nemožno hľadať šťastného konca, nesúhlasím. Kto hľadá ten nájde. 
 
Ach mohla by som tu toho písať veľa (a aj som mala), no každá verzia môjho vyjadrenia obsahuje spoiler obrovských rozmerov, takže pre bližšie pocity a dojmy z tohto unikátneho projektu, ktorý sa mi zapísal do srdiečka v mnohých aspektoch ma kontaktujte na discorde, kde si hodíme tajné poznámky. Uuuu ako agenti…
 
Každopádne vám prajem krásne pozeranie a ďakujem, že ste sa s nami vydali na túto roztomilú multikultúrnu cestičku lásky… <3
 
Susannah
 
Prajeme Vám príjemné sledovanie a uvidíme sa čoskoro opäť

Škaredé Káčatko a Susannah

Titulky nájdete na Subscene a videá na ULOŽTO! K hardsubu sa dostanete pomocou tohto linku – TU!

2 komentáre k “Dokončený preklad: Peach of Time”

  1. Tak tahle série se mi opravdu hodně líbila. Děkuji moc za překlady. Taky budu čekat, jestli bude další řada… 🙂

  2. Bylo moc moc pěkné,dojemné,prostě skvělé,nevíte jestli to bude mít druhu serii,na konci to mělo naznak na pokračování.MOc děkuji za překlad.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *