Temné prekvapenie: Sweet Curse

Ahojteeee,

snáď ste si nemysleli, že sme sa po tak dokonalej jazde, akou bolo Peach of Time rozhodli zanevrieť na duchov. To v žiadnom prípade! Práve naopak…

Titulky nájdete na Subscene a videá na ULOŽTO! K hardsubu sa dostanete pomocou tohto linku – TU!

Náš prechod do klasického prekladateľského tempa sa samozrejme nemohol zaobísť bez prekvapenia, že? Veď už je to tak dávno,  čo sme naposledy niečo vytiahli z nášho balíčka prekvapení. A tak sme si dnes pre vás pripravili mini temné prekvapenie v podobe kórejskej BL jednohubky Sweet Curse.

Mňa osobne to nadchlo. Je to nekonvenčné, zábavné, nové a temné zároveň. Potvrdil sa mi fakt, že výber kamarátov je veľmi dôležitý, a že niekedy je lepšie si s nadprirodzenom nezahrávať… alebo žeby nie???

A teraz pár slov od našej dokonalej prekladateľky:

Asi som zabudla spoemnúť, že pracujeme popri našich stálych projektoch aj na prekvapeniach, však? V každom prípade si užite tento temný mini film, u ktorého by som uvítala trochu uzavretejší koniec, pretože úprimne….som greedy a už ma unavuje na koľko vecí musím čakať a snívať o. ALE na druhej strane, som zmenila názor na duchov a démonov. Sú odteraz vítaní! A ako ste na tom vy?

Užite si túto šialenú jazdu s nami a určite sa nezabudnite podeliť o pocity z toho nového mini skvostu.

Škaredé Káčatko a Susannah

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *