Dokončený preklad: LIGHT ON ME

Finále na ktoré som čakala od prvej epizódy! Musím povedať, že ako niekto, kto  nemá rád ľúbostné trojuholníky sa toto Kórejcom veľmi vydarilo! Do poslednej chvíle som bola napätá, ale koniec stál za to. Postavy mi prirástli k srdcu a úprimne, vidím ešte potenciál na druhú séiu, aj keď možno nemusí byť s rovnakými postavami. Sin U je absolútne zlatíčko a mám chuť si ho ukradnúť pre seba, ale za únos sa mi ísť sedieť veru nechce a tak mi nezostáva nič iné, iba si pozrieť tento seriál od začiatku!

A teraz zopár slov od Vašej cute korektorky! 

Ahojte,
 
dnes sa bohužiaľ oficiálne lúčime s prvým dlhším kórejským BL seriálom Light on me. Keďže sme po množstve kvalitných, no krátnych kórejských BL pokusoch netrpezlivo čakali na niečo dlhšie, tak sme na Light on me mali vysoké očakávania. Za mňa sa tie očakávania (až na 15 epizódu) splnili. Každá epizóda posúvala dej dopredu, no zároveň nás nechávala v očakávaní. Aj keď nie som veľkým fanúšikom ľúbostných trojuholníkov na takýto by som si pokojne zvykla. Na tomto kórejskom skvoste ma bavilo úplne všetko a po dlhej dobe mi nevadilo, že sa dej opäť odohráva v školskom prostredí. Všetky hlavné postavy (áno aj Da On) mi prirástli k srdcu, a každý utorok a štvrtok sa budem nostalgicky pozerať o 11 na hodinky a spomínať na nadšenie, ktoré ma pri korektúre tohto seriálu sprevádzalo. Dúfam, že ste si túto zábavnú jazdu užili minimálne tak ako ja. A budem vďačná za každý komentár vyjadrujúci váš názor na koniec seriálu. Už teraz sa teším na ďalšie kórejské BL skvosty, na ktoré sa vrhnem, aj keby mi v ceste mala stáť svorka vlkov.

POZNÁMKA: Ešte raz ahojte. Oficiálne od 21. 08. 2021 budem ku každému ukončenému projektu (kompletný seriál, film) pridávať túto poznámku. V prvom rade ďakujeme všetkým, ktorí pozerajú seriáliky a filmy s našimi titulkami. Hoc nás váš záujem o naše titulky neskutočne teší a vaša nedočkavosť je našou motiváciou, musíte si uvedomiť, že preklad seriálu a filmu zaberie veľa času. Naše preklady sa od prekladov iných prekladateľov líšia práve tým, že si overuje pravosť tituliek, z ktorých čerpáme. Ťaháme informácie z rôznych fór zameraných na opravu pôvodných tituliek a snažíme sa dopracovať, k čo najpresnejšiemu a najkvalitnejšiemu prekladu, aby aj ten náš bol TOP. Nikdy by sme sa vedome nepodpísali pod niečo, čo je nesprávne preložené. Avšak pri takom množstve práce sa stáva, že mne ako korektorke ujdú určité chyby či už sa bavíme o gramatike, slovoslede a pod. V prvom rade sa za všetky chyby ospravedlňujem, robím to najlepšie ako viem. No niekedy nastane deň blbec a so sebou prinesie nepozornosť, ktorá sa môže odraziť aj v prekladoch. Preto vás prosím o zhovievavosť, tolerantnosť a lásku. 🙂 Budem sa snažiť, aby sa takéto chybičky krásy časom úplne vyparili. 🙂
 
Prajeme Vám príjemné sledovanie
 

Škaredé Káčatko a Susannah

Titulky nájdete na Subscene a videá na ULOŽTO! K hardsubu sa dostanete pomocou tohto linku – TU!

Jeden komentár k “Dokončený preklad: LIGHT ON ME”

  1. Miluju vaše překlady,proto kdyby se vyskytla nějaká chybka,tak mi to ani vadit nebude,protože nikdo není neomylný a stejně si váší práci užiju.Tak se držte a moc vám děkuji za vaší tvrdou práci.Jste SUPER.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *