Nová epizóda: Dangerous Romance

Ahojte,

prinášame vám deviatu, po dlhšej dobe pomerne zaujímavú, epizódu BL seriálu – Dangerous Romance. Začínam mať pocit, že s Kang-om je to buď alebo. Žiadna zlatá stredná cesta pre neho neexistuje, takže Sailom (a pochopiteľne aj my) máme o zábavu postarané. A nech robí chýb, koľko chce a ľutuje svoje rozhodnutie v sekunde, keď ho spraví je to stále naše malé roztomilé vystrašené mačiatko.

Na druhej strane tu máme rozkošne kvitnúcu lásku dvoch „nepriateľov?“. Teda to nepriateľstvo som im neverila ani v ich spoločnom projekte – My Gear and Your Gown. Nemôžem si pomôcť, ale stačí jeden pohľad a mám pocit, že sa nám pred očami odohráva nejaká predohra a nie nenávistná scénka. Každopádne ak máte pocit, že neviete kam ďalej pozrite sa naľavo. Vážne! Pretože tam nájdete lásku.

A to najlepšie na koniec – Name je späť! Áno, áno. Už dlho som nebola tak okúzlená vedľajšou postavou. Akosi mi prirástol k srdcu a verím, že ak niekto dokáže napraviť nášho zlodejského klamára tak je to práve on.

Teším sa na zajtrajšiu epizódu a verím, že dej bude už iba takto nádherne napredovať a žiadna ďalšia stagnácia nás nečaká.

A teraz pár slov od našej dokonalej prekladateľky:

Ahojte,

aj dnes Vás vítame novou epizódou Dangerous Romance a musím povedať, že Nava a Guy sú môj najobľúbenejší pár tohto seriálu! Úprimne, nepovedala by som nie spin-off sérii ehm ehm. Čo v tejto epizóde okrem nich uvidíte? No predsa sexi „gangstera“ a nie tak kvalitnú hru snookeru. Skutočne, si neberte z tých scén príklad, prosím. Odkazujem Vám to ako fanúšička snookeru!!!

Dúfam, že sme Vám spríjemnili deň, či večer a uvidíme sa nabudúce.

K hardsubu sa dostanete pomocou tohto linku – TU!

Prajeme Vám príjemné sledovanie

 

2 komentáre k “Nová epizóda: Dangerous Romance”

  1. Ahoj děkuji za další díl,bylo to pěkné a zamilované 😍taky se nemúžu dočkat 🤩 Nava a Guy to jejich nepřátelství spěje k lásce,no uvidíme , ale co se škádlívá rádo se mívá 😉.Moc vám děvčata děkuji 🤗 Eva

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *