PREMIÉRA: Dangerous Romance

Ahojte,

dnes Vás opäť vítame pri novom projekte s názvom – Dangerous Romance! Už z názvu tuším, že to bude divoká jazda a musím povedať, že tá prvá epizóda vo mne vyvolala silnú búrku! Prosím, prosím, nech tento bad boy štýl pokračuje aj naďalej!

A teraz zopár slov od Susannah, ktorá dostala svoju dávku hero…teda, badass romantiky! 

A je to tu! Po rokoch čakania (dobre, nie rokoch, no určite ste zažili, že keď na niečo čakáte ako na spasenie, aj deň môže predstavovať nekonečnú časovú slučku). Na tento seriál som sa tešila z viacerých dôvodov a musím povedať, že mi náš (ako som si dnes uvedomila, len 22 ročný!) hlavný hrdina po dlhom čase veeeľmi chýbal a som rada, že sa zhostil ďalšej hlavnej úlohy v zaujímavom projekte! Prvá epizóda nemohla byť lepšia, splnila, nie vlastne prekonala, moje očakávania a už teraz sa neviem dočkať ďalšej epizódy, do ktorej sa s Káčatkom pustíme ako pirane, hneď po jej odvysielaní.

Prajeme Vám príjemné sledovanie

Škaredé Káčatko a Susannah

K hardsubu sa dostanete pomocou tohto linku – TU!

5 komentárov k “PREMIÉRA: Dangerous Romance”

  1. Človek by aj povedal že sa teší ale vzhľadom na vašu extrémnu rýchlosť a do teraz nepreložené seriály si viem predstaviť ako dlho vám zabere preklad tohto projektu, a to pri predstave že s tým neseknete… každopádne sa aj tak budem tešiť a s malou dušičkou dúfať že sa tento seriál rozhodne prekladať aj niekto zodpovednejší… pekný zvyšok dňa

    1. Viem ako sa cítiš a ako to zrejme myslíš, len si treba uvedomiť že tieto dievčatá to robia ZADARMO a VO VOĽNOM ČASE. Ano, aj mna obcas hnevá ako dlho to trvá ale tak ako mám aj ja prázdniny tak rovnako oddychujú aj dievčatá. Vždy do toho môže niečo prísť a preto sa preklady predĺžia… na dobre sa proste musí počkať… a šk sú zárukou dobrého prekladu 🙂 ale čo viem tento seriál prekladá aj niekto iný (pozri gt)

  2. Ahoj děvčata moc děkuji za váš tajný projekt č 1 a č 2 moc pěkné seriály a skvělí překlad jako vždy👍, už se těším na další díly 😍 jako vy 🤩. Ještě jednou děkuji za vaši práci,moc si toho vážím a držím vám palce 👍. Ještě jsem se chtěla zeptat na I Will knock You na další díly, můj oblíbený 😍 děkuji Eva

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *