Dokončený preklad: HIStory4 – Close to you

JE.TO.TU!

Áno, vidíte správne! Dnes je ten deň kedy Vám pridávame komplet preloženú štvrtú sériu antológie HIStory! Už začiatkom roka som Vás na toto pripravovala a som rada, že Ste ma rešpektovali a nepýtali sa ma kedy to bude, lebo Ste asi sami uznali za vhodné, že bude lepšie, ak si počkáme na koniec série – po takom sklamaní z tretej série sa vôbec nečudujem. Dobre viete, aký som mala názor na HIStory3: That day a som rada, že toľko z Vás zdieľa môj názor. 

Tretiu sériu ale dáme teraz bokom a budeme sa sústrediť IBA na štvrtú sériu –  „Blízko teba“.

Moje celkové hodnotenie je 8 z 10 a to hlavne kvôli tomu, že ja a office romance nejdeme moc k sebe, ALE veľmi sa mi páčila chémia medzi hercami, komické hlášky, ale predsa len, druhý pár ma oslovil viac ako prvý. Asi preto, lebo ja a spoiler, spoiler, spoiler ideme až PRÍLIŠ k sebe. Myslím si, že tomu chýbal ten BOOM, ktorý bol pri Trapped, ALE určite seriálik stál za to a doteraz si prezerám scény, pri ktorých som mala zimomriavky – Susannah aka Little devil, presne vie o čom hovorím! 

V každom prípade sa teším na Vaše dojmy a reakcie! 

A teraz zopár slov od Susannah 

Hello my friends…

po dlhom, naozaj dlhom čase sa k vám plnou silou rúti HIStory4. Keď mi Môj Gene spomínala, že asi stopnú natáčanie History, pretože bad ending happened last year, bolo mi to ľúto, no vzhľadom na nabitý program a rozhýbanie sa Kórejských BL ma to až tak nenahnevalo (tak, ako niekoho… :P). Keď sa, ale nakoniec objavilo HIStory4, okamžite som tomu prepadla a v duchu ďakovala, že to nevzdali.

Napísala som asi tak šesť rôznych recenzií na tento skvost no všetky obsahovali spoileríky, pretože, do kelu, bez toho to nejde. Tak si to prosím šup šup pozrite a spustime v našom vlákne búrlivú diskusiu, na ktorú sa už tak teším, že ma od nedočkavosti pália prsty.

Užite si túto šialenú, smiechom no aj vážnosťou nadupanú jazdu a NEZABUDNITE, že spánok nie je tak dôležitý, ako si myslíte. Takže si dnes dajte nočnú, aby sa naša debata mohla začať čím skôr.

Ešte raz vám želám príjemné, horúce sledovanie a… no veď to napíšem potom 🙂

S pozdravom
Little Devil Susannah

Titulky nájdete na Subscene a videá na ULOŽTO! K hardsubu sa dostanete pomocou tohto linku – TU!

3 komentáre k “Dokončený preklad: HIStory4 – Close to you”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *